FAQ

Gyakran ismételt kérdések

Mi a teendőm a kapott letöltő linkkel?

1.Nyisd meg a Cool4mob Magyarország honlapról kapott üzenetet.

2. Lépj a letöltő linkhez.
3. Kattints a linkre és máris a Cool4mob Magyarország honlapra kapcsolódsz.
4. A letöltés automatikusan megkezdődik.
5. A letöltés végén mentsd el!
Nebolo možné stiahnuť Váš kredit.
6.Jó szórakozást a termékhez! Fontos figyelmeztetés: A letöltés alatt ne kattints a ’megszakítás’ (interrupt) gombra! Várd meg, amíg a letöltés befejeződik.

Még nem kaptam meg a letöltésemet. Mi a probléma? Ügyelj rá, hogy a telefonodon a WAP-beállítások helyesen legyenek konfigurálva! A mobilod típusától függően a WAP-push beállításnak „On” (Be), „Allow all” (Mindent engedélyez), „Always” (Mindig) vagy „Receive all” (Minden fogadása) állásban kell lennie. Néhány tanács a beállítások megkereséséhez.

Nokia: – Szolgáltatások > Beállítások > Szolgáltatás Bejövő üzenetek beállítása – Üzenetkezelés > Beállítások > Szolgáltatás üz.

Motorola: – Üzenetek > Böngésző üznt > Menügomb > Böngésző üznt beállítása – Üzenetek > Böngésző Üzenetek > Böngésző üznt beállítása

LG: – Internet > Push üzenetek > Fogadás

Samsung: – Fun Box > WWW Szolgáltatások > Push Üzenetek > Beállítások – Fun Box > Wap Böngésző

Sony-Ericsson: – Üzenetkezelés > WAP Push > Push engedélyezése – Wap Szolgáltatások > Push Üzenetek – Üzenetkezelés > Wap Push

További tájékoztatás a mobilod kézikönyvében található vagy a mobil gyártójától kérhető. Árak és szolgáltatások

Hogyan rendelhetem meg a Cool4mob Magyarország honlap előfizetéseit és hogyan kerülnek ezek számlázásra? Először válassz ki egy terméket a Cool4mob Magyarország előfizetésnek a honlapon történő megrendeléséhez. Ezután felhívást kapsz a telefonszámod megadására, majd a(z) IGEN SMS-ben történő elküldésére a 0690651007 számra vagy PIN-kódot tartalmazó SMS-t kapsz. Ezt a PIN-kódot add meg a honlapon az előfizetésed nyugtázása érdekében. A díj vagy az előrefizetett egyenlegedből kerül levonásra vagy a havi számládon jelenik meg, a hálózati szolgáltatóval kötött szerződésedtől függően.

Van-e felmondási idő vagy minimális tagsági időtartam? Bármikor lemondhatod bármelyik előfizetésedet. A lemondás azonnal hatályba lép. A szolgáltatás megjelenik a havi számlában is, mivel a hálózati szolgáltató könyvelése az elmúlt időszakra vonatkozik.

Hogyan szüntethetem meg az előfizetésemet? Bármikor lemondhatod a Cool4mob Magyarország előfizetésedet: Küldd a STOP szót SMS-ben a 690651007 számra.

Nem tudtam, hogy fizetnem kell a szolgáltatásért. A honlapunkon és a reklámanyagainkon egyaránt szerepel a szolgáltatásunk ára. A szolgáltatásunkra történő előfizetés során először kapsz egy SMS-üzenetet, amely tartalmazza az árat is. Akkor leszel előfizetője a szolgáltatásunknak, ha nyugtázod ezt az SMS-t, és a díjak ekkor merülnek fel. Regisztráció

Soha nem volt előfizetésem, ennek ellenére üzeneteket kapok. Esetleg nem emlékszel rá, hogy előfizettél a szolgáltatásunkra. A szolgáltatásunkra történő előfizetéshez kapsz egy üzenetet, amelyet először nyugtáznod kell. Ezután leszel előfizető. Mindig ügyelj rá, hogy más ne férjen hozzá a telefonodhoz és ne fizessen elő a telefonszámoddal a szolgáltatásunkra az engedélyed nélkül. A kapott üzenetet alaposan ellenőrizd, és azt is, hogy milyen számról kaptad. Ha az üzenet nem a 0690651007 számról érkezik, akkor hívd fel a szolgáltatód ügyfélszolgálatát.

A gyermekem kiskorú és előfizetett a szolgáltatásra. A honlapunkon és a reklámanyagainkon is szerepel, hogy a 18 év alatti személyeknek engedélyt kell kérniük a szüleiktől vagy gondviselőjüktől. Nem tudunk felelősséget vállalni azért, ha kiskorú gyermek szülői beleegyezés nélkül fizet elő. A gyermeked előfizetésének lemondásához küldd el a STOP szót SMS-ben a 0618480435 számra (a gyermeked telefonjáról). Küldhetsz e-mailt az ügyfélszolgálatunkra is a leiratkozási kérelemmel [email protected] A magyar mobilszolgáltatók irányelvei szerint járunk el. WAP-beállítások

Annak érdekében, hogy a letöltés működjön a telefonodon, nézd meg a mobiltelefonodhoz tartozó helyes WAP/Internet-beállításokat most. További tájékoztatás a mobilod kézikönyvében található vagy a mobil gyártójától kérhető.