promóciós Részvételi

promóciós Részvételi
1. 1. Ezek a Promóciós Felhasználási és Szerződési Feltételek az C-Traffic által szervezett Cool4mobra vonatkoznak, melynek irodája (.J.E. Wenckebachweg 200, 1096 AS Amszterdam) Hollandiában van bejegyezve.
2. Az C-Traffic Promóciós Felhasználási és Szerződési Feltételei és az Általános Szerződési Feltételei megkötésre kerülnek minden olyan végfelhasználóval, aki részt vesz a promóciós kampányban. Azzal, hogy a felhasználó részt vesz a promóciós kampányaink valamelyikében, elfogadja az alább ismertetett Általános és Promóciós Felhasználási és Szerződési Feltételeket.
3. A kampány olyan, a 18. életévüket betöltött személyeket céloz meg, akik regisztrálnak a Cool4mob szolgáltatásra a promóciós kampány ideje alatt. A kampány célja a Cool4mob népszerűsítése
4. A promóciós kampányban való részvétel időtartamát a Cool4mob határozza meg. Ez az információ megtalálható a lap alján. Az nyeri a díjat, aki a legtöbb helyes választ adja a feltett kérdésekre. A kérdések maximális száma 48 db/részvétel. A verseny vége után 7 napon belül felvesszük a nyertessel a kapcsolatot SMS, e-mail vagy telefon útján. Ha az aktuális nyertes minden kétséget kizáróan elérhetetlen, akkor a második legtöbb jó választ adó lesz a nyertes. A nyertes kiválasztásáért nem vagyunk felelősségre vonhatóak. A rendező rendelkezésére álló adminisztratív adatok a döntőek.
5. Minden postai, szállítási és banki költség a nyertest terheli. Ha a díj értéke meghaladja a (450, -euró) szerencsejátékoknál már adóköteles összeget, az kivethető a díj összegére. Az C-TRAFFIC Media megteszi a szükséges intézkedéseket a szerencsejáték adó bejelentéséhez és levonásához.
6. Abban az esetben, ha a díjnak bármilyen szabadalmi vagy rejtett hibájára derül fény, vagy a díj szállítás (postázás) közben sérül, az C-TRAFFIC Media azért felelősséget nem vállal.
7. A megnyert díjakat a végfelhasználók címére 21 napon belül szállítjuk. Ebből kifolyólag a végfelhasználó köteles érvényes címet megadni az C-TRAFFIC Media részére. Pénznyeremény esetén az összeget a nyertes által megadott számlaszámon írjuk jóvá.
8. Az C-TRAFFIC Media fenntartja a jogot, hogy a promóciós nyereményt egy másik, legalább olyan minőségű díjra cserélje, ha a promóciós kampányban kevesebb mint 50-en vesznek részt, amikor a részvételi időszak lezárul.
9. Ha a termékeket már nem lehet szállítani vagy nincsenek raktáron, az C-TRAFFIC Media fenntartja a jogot, hogy alternatívaként pénzösszeget ajánljon fel részben vagy egészben helyettesítve ezzel a díjat. Ha a díjakat pénzösszegre cserélik, a nyereménynek azonos vagy nagyobb értékűnek kell lennie. A nyereményt a felajánlás szerint kell elfogadni, át nem ruházható és meg nem osztható.
10. A nyertes hozzájárul, hogy az C-TRAFFIC Media weboldalán promóciós célból felhasználja keresztnevét, lakhelyét és fényképét.
11. A C-TRAFFIC Media alkalmazottai és azok családtagjai vagy bárki, aki munkatársként részese a promóciós kampány megszervezésének (beleértve a hirdetőket és a gyártókat) ki vannak zárva a kampányban való részvételből.
12. Az C-TRAFFIC Media mindvégig fenntartja a Promóciós Felhasználási és Szerződési Feltételek (beleértve az Általános Szerződési Feltételeket) megváltoztatásának jogát. Éppen ezért azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövesse nyomon a Promóciós és Általános Felhasználási és Szerződési Feltételek esetleges változásait.

13. Az C-TRAFFIC Media fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint és előzetes értesítés nélkül módosítsa a Promóciós Felhasználási és Szerződési Feltételeket; befejezze, felfüggessze vagy megváltoztassa a promóciós kampányt, beleértve szoftver/hardver meghibásodásokból, technikai és/vagy jogi okokból kifolyólag. A Promóciós Felhasználási és Szerződési Feltételek és az Általános Szerződési Feltételekben szereplő esetleges elírásokért és értelmezési hibákért felelősséget nem vállalunk.

14. Az C-TRAFFIC Media bejegyzett irodával rendelkezik Amszterdamban és a Kereskedelmi Kamara regisztrált tagja (kvk szám és adószám). Kérjük, szolgáltatásunkkal vagy a promóciós Felhasználási és Szerződési Feltélekkel kapcsolatos észrevételeit az C-TRAFFIC Media alábbi címére küldeni (.J.E. Wenckebachweg 200, 1096 AS Amszterdam), Hollandia [email protected] telefonon az alábbi telefonszámon jelezni (0618480435. ).(vámmentes, Önt csak a telefonhívás költségei terhelik)